NIEUWS

 

* In september 2020 zou de tweejaarlijkse ISTFP conference gehouden worden in Innsbruck, maar deze is in verband met Covid19 UITGESTELD tot vlg jaar.
Save the Date
Voorlopig programma

* In januari 2020 is een 4-daagse vervolgcursus TFP-E gestart op basis van het boek van Eve Caligor, opleiders Paul Wijts en Marike Steeman (zie Cursussen en trainingen).

* In oktober 2019 vond de eerste ISTFP - Supervisoren meeting plaats (zie cursussen en trainingen).

* In 2019 werd de landelijke TFP dag (Amsterdam) gecombineerd met een masterclass van Eve Caligor (Amersfoort). Zie cursussen en trainingen

* In 2018 verscheen het nieuwe boek over een bredere toepassing van TFP bij persoonlijkheidsproblematiek (TFP-Extended):   Psychodynamic therapy for personality pathology, treating self and interpersonal functioning, Eve Caligor, Otto Kernberg, John Clarkin, Frank Yeomans, 2018 APA publishing.                       

 * De zorgstandaard Persoonlijkheidsstoornissen is aangeboden aan het Register van Zorginstituut Nederland. In de komende periode zal het Zorginstituut de standaard toetsen. Het document met informatie over TFP behandelingen voor de zorgverzekeraars, zie tabblad TFP Behandelingen in Nederland.

* Tijdens de ISTFP conference in 30 sept / okt 2018 te Barcelona is het voorzitterschap van de ISTFP overgegaan van Stephan Doering op Frank Yeomans.

Download onze nieuwe folder